logo ibabs white

Ontdek de 5 trends van
bestuurlijke besluitvorming
 

On demandOnderwerp: bestuurlijke besluitvorming

Met dit webinar geven wij u argumenten en voorbeelden om de nieuwe manier van besluitvorming aan te kaarten bij uw collega’s.


 

Het gratis webinar duurt ongeveer 40 minuten. In dit gratis webinar laten Martin Sterenberg (accountmanager iBabs) en Maarten Hoogland (Consultant bestuurlijke besluitvorming) u zien welke 5 trends gaan bijdragen aan een efficiëntere proces van bestuurlijke besluitvorming. De 5 trends voor 2020 zijn:

  • Digitale handtekening;
  • Nieuwe stijl bestuursvoorstellen;
  • Verschuiving van verantwoordelijkheden;
  • Geautomatiseerde archivering;
  • Continue besluitvorming;

iBabs is al jaren de toonaangevende oplossing voor bestuurlijke besluitvorming. Door de veranderende regelgeving en nieuwe technische mogelijkheden heeft iBabs zijn module voor bestuurlijke besluitvorming vernieuwd.

Met onze vernieuwde module voor besluitvorming zetten wij de volgende stap naar een optimaal besluitvormingsproces en maken wij continue besluitvorming mogelijk!

 

Aangeboden door iBabs

Vereenvoudig de organisatie van bestuurs- of commissievergaderingen. Bespaar uren aan voorbereidingen van de agenda en het organiseren van de aanlevering van documenten. Bereid vergaderingen eenvoudig voor met annotaties.

Werk eenvoudig samen met notities, opiniepeilingen en notulen van vergaderingen. Ongeacht het apparaat en waar u ook bent.

iBabs B.V. is incorporated under the laws of The Netherlands (Chamber of Commerce in Amsterdam under Registration no 68034970), having its registered office at Beursplein 5 (1012 JW) Amsterdam, The Netherlands. Euronext Corporate Services B.V. is part of the Euronext Group and a fully-owned subsidiary of Euronext N.V.